domenica 13 maggio 2012

Μουρθία, Ισπανία: Ανάληψη ευθύνης για πυρπόληση ΑΤΜ

Τα ξημερώματα της Κυριακής, 6ης Μάη, σαμποτάραμε μερικά ΑΤΜ διαφόρων τραπεζικών υποκαταστημάτων, όπως η Banco Santander (γνωστή για τη χρηματοδότηση της βιομηχανίας όπλων). Την ίδια νύχτα, η επισφαλής και παθητική νεολαία έχανε το χρόνο της πίνοντας και χορεύοντας σε αυτή την ίδια πόλη στην οποία έπαιρναν φωτιά τα ΑΤΜ-ναοί της.
Θέλουμε να απαξιώσουμε το γεγονός της παρουσίας χιλιάδων νέων σε ένα φεστιβάλ όπως το SOS 4.8, που χρηματοδοτείται από το διεφθαρμένο Σύμβουλο Πολιτισμού και πολυεθνικές εταιρείες.
Ενόσω οι σκλάβοι δε θέλουν να κοιτάξουν κατάματα ένα μέλλον αβέβαιο, εμείς οργανωνόμαστε και κάθε βράδυ είμαστε περισσότεροι, όπως κάθε φορά είναι περισσότερες οι απειλές τους και μεγαλύτερος ο φόβος τους.
Το ξέρουμε ότι είμαστε ακυβέρνητοι, και δε θα το βουλώσουμε. Αυτοί που μπουρλοτιάζουν τα ΑΤΜ τους είναι οι ίδιοι που οργανώνονται στις καταλήψεις, μιλάνε στις συνελεύσεις και αμφισβητούν τις εντολές τους.
Τέλος, γράψαμε μερικά συνθήματα στους τοίχους της πόλης, όπως: «Ονειρευόμαστε – Μη σκοτώνετε τα όνειρά μας» και τα ονόματα πολλών συντρόφων που πέθαναν αγωνιζόμενοι και σκεπτόμενοι (Πατρίσια Έρας, Λάμπρος Φούντας, Πουίγ Αντίτς, Αλέξης, κ.ά.).
Δεν υπάρχει καλύτερο μνημόσυνο από τη συνέχιση του αγώνα. Για την εντατικοποίηση της εξέγερσης.

ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ!

πηγή: vozcomoarma


http://gr.contrainfo.espiv.net/2012/05/12/murcia-spain-direct-action-may/

Nessun commento:

Posta un commento