sabato 19 maggio 2012

Βερολίνο: Εχθροί των γκράφιτι καμένοι

Ανάληψη ευθύνης, με την υπογραφή «Bomb the Idiots/Φυτέψτε βόμβες στους ηλιθίους», για εμπρηστική επίθεση ενάντια σε οχήματα εταιρείας που αφαιρεί γκράφιτι και συνθήματα απ’ τους τοίχους:

Τη νύχτα της 17ης Απρίλη 2012 εμείς, ως γκραφιτάδες και εμπρηστές του μίσους, καταστρέψαμε με ειδικούς εμπρηστικούς μηχανισμούς το χώρο στάθμευσης οχημάτων της εταιρείας Graffiti Frei GmbH στο Μίττε του Βερολίνου, που κοκορεύεται πως ήδη απ’ το 1999 εξαφανίζει κατά τακτά χρονικά διαστήματα πολιτικά συνθήματα απ’ την περιοχή του Κότμπουσερ Τορ. Ενώ ο Γκέραλντ Σραμ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εν λόγω φίρμας, αμόλησε τις εικασίες του, δηλώνοντας πως σκοπός μας «ήταν μονάχα να προκληθούν ζημίες», εμείς επιμένουμε στα πολιτικά κίνητρα της ενέργειας. Όποιος διατείνεται για την αφεντιά του πως θεωρεί «πολιτικά εαυτόν μάλλον προσκείμενο στον αριστερό χώρο», κι ωστόσο παρέχει «επείγουσες υπηρεσίες» εν όψει των κινητοποιήσεων της πρωτομαγιάς, τη στιγμή που περισσότερα από 150 χρόνια οι άνθρωποι βγαίνουν στο δρόμο για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και δεν αυτοπεριορίζονται σε νομικές οδούς, ε… ένας τύπος σαν αυτόν οφείλει να περιμένει απάντηση απ’ αυτούς τους οποίους πολεμά με όσα λέει και κάνει.
Τόσο πολύ μας φέρνει εμετό το ντελίριο τάξης αυτής της κοινωνίας, η δουλικότητα στην εξουσία και οι κραυγές για περισσότερη αστυνόμευση, ώστε κρίναμε ορθό ν’ ανταποδώσουμε τις επιθέσεις των κερδοσκόπων και των αρωγών της μανίας για ασφάλεια.
Οι καθαροί τοίχοι είναι μια προϋπόθεση για ακριβά ενοίκια και για τη μετατροπή κάθε προλεταριακής γειτονιάς σε πάρκο αναψυχής για τα πλούσια γουρούνια.
Ποτέ ξανά χωρίς γκράφιτι!
Μια υπηρεσία στο πλαίσιο των Insurrection Days/Εξεγερσιακών Ημερών

Γεμίστε με συνθήματα το Βερολίνο!

 

περισσότερες φωτ. από τη δράση i, ii

http://gr.contrainfo.espiv.net/2012/05/18/berlin-graffiti-feinde-angefackelt/

Nessun commento:

Posta un commento